welkom bij

BAPTISTENGEMEENTE SILOAM EDE

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep gelovigen uit Ede en omstreken, die ervaren en uit willen dragen, dat vanuit een herstelde relatie met God een zinvol leven kan ontstaan.

Onze achtergrond

Als gemeente staan wij in de traditie van het Baptisme. Dit betekent dat mensen op grond van hun persoonlijke geloof gedoopt worden.

Wat geloven wij?

Jezus Christus staat centraal.

zondagse samenkomst

Wij komen elke zondag samen voor de eredienst. Dit zijn samenkomsten van ongeveer vijf kwartier, waarin we samen God eren door middel van zang en muziek, we naar een Bijbelse boodschap luisteren en met elkaar bidden.

Volgende samenkomsten:
3 december 2023 Harm Jut | 1e advent en avondmaal
10 december 2023 Harm Jut | 2e Advent
17 december 2023 Harm Jut | 3e Advent

We komen om 10.00 uur samen in de CHE, Oude Kerkweg 100 in Ede.

wat doen wij?

Kringen

De huiskringen zijn een essentieel onderdeel van de gemeente. Tweewekelijks komen we in kringen bij elkaar om elkaar te ontmoeten, lief en leed te delen, te bidden en de Bijbel te lezen om vervolgens te proberen het geleerde toe te passen.

Pastoraat

We geloven dat de gemeente een plek is waar mensen tot (een stuk) herstel kunnen komen.

Missionair

We zijn als gemeente van Jezus Christus geroepen om het Woord van God uit te dragen. Wij gunnen ieder mens de verlossing en willen er aan meewerken om het Evangelie van Jezus Christus te verkondigen, dichtbij en ver weg.

Kinder- en jeugdwerk

Kinderen hebben op zondag veelal hun eigen programma. Kinderen tot 4 jaar kunnen naar de crèche. Kinderen van de basisschool gaan in verschillende leeftijdsgroepen uiteen.